Uncategorized

TOMER Orenstein – Een bron van inspiratie voor aspirant-muzikanten

Muziek is een kunstwerk dat je moet doen, aanraken, waarderen en samen plezier moet hebben. Hoewel u tijdens het rijden alleen uw favoriete muziek in uw auto kunt afspelen, kunt u het beste genieten van muziek met dierbaren zoals vrienden of collega’s. En dat geldt ook voor muzikanten. Als je denkt dat je muzikant kunt worden in het comfort van je eigen huis, dan moet je nog eens goed nadenken. Laten we eens kijken hoe je een goede muzikant als TOMER Orenstein kunt worden.

Leren hoe je een goede muzikant kunt zijn, gaat over het oefenen van je vaardigheden. Je moet het huis uit en je aansluiten bij andere enthousiaste muzikanten. Je moet van hen leren en leren hoe creativiteit werkt.

Laat je bijvoorbeeld inspireren door TOMER (TOMER Orenstein). Hij is een jonge ambitieuze muziekartiest, model en componist. Volgens zijn filosofie is muziek de symfonie van het leven, de melodie van de geest en het ritme van het lichaam. Geboren en getogen in TLV, Israël, geniet hij van een aangeboren passie voor de kunst van muziek. Al op jonge leeftijd werd hij geïnspireerd om buiten de kaders te denken en creatieve, uitbundige muziek te maken.

In de afgelopen vier jaar schreef, componeerde en produceerde hij zijn eerste muziekalbum. Zijn eerste album “Vertigo” behaalde meer dan 220.000 views op het videoplatform YouTube. Die hit selecteerde hem voor de ‘Spinnup’-afspeellijst van de Universal Music Group. Afgezien daarvan creëerde hij ‘Superman’, een van zijn andere nummers die veel erkenning en genegenheid van zijn fans ontving. Vandaag heeft TOMER meer dan 13.000 fans op Instagram.

“Als je muzikant wilt worden, moet je een hoofd en een ziel hebben”, zegt TOMER. Sommige muzikanten hebben veel “hoofd”, anderen hebben veel “ziel”. Met andere woorden, sommige muzikanten hebben een grote technische kennis van muziek, terwijl anderen een goed begrip hebben van wat het beste werkt in termen van het type ritme en akkoordprogressies. Je hebt een balans tussen geest en ziel nodig.

Om een ​​goede muzikant te worden, wil je misschien je vaardigheden verbeteren, zegt TOMMER. Als je bijvoorbeeld veel ‘ziel’ hebt, moet je leren je talent in een nummer te structureren. Evenzo, als je veel hoofd hebt, moet je leren buiten de kaders te denken en creatief te zijn. Als ze deel uitmaken van een groep, moeten ze leren van de sterke en zwakke punten van anderen.

Je kunt ook leren van TOMER. Als je er nog nooit van hebt gehoord, kun je deze website of de sociale media-pagina’s bekijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *