Uncategorized

Singer Sister kreeg nooit enige rivaliteit: Neha

Neha Kankar zong al sinds ze vier jaar oud was. In zo’n korte tijd gaf hij stem aan vele grote acteurs. Een bijzonder gesprek met hen…

Ik zong al sinds de leeftijd van vier
Over mij kan gezegd worden dat ik niet eens leerde spreken en begon te zingen. Ik was vier jaar oud toen mijn zangtalent naar buiten kwam. Mijn broer en ik zongen in onze kindertijd altijd lofzangen. Ik herinner me dat ik een keer hymnen zong bij de moeder, ik realiseerde me plotseling dat alleen mijn stem kwam. Toen ik me omdraaide, vond ik mijn broer slapend. Op 16-jarige leeftijd deed ik mee aan de realityshow ‘Indian Idol’ en bleef in de Top 10 Finalist. Daar kreeg ik de titel Indian Shakira, daarna deed ik mee aan de ‘Tansen of Comedy Circus’, maar mijn identiteit werd bevestigd als ‘Don’t come to this country from’ Side’ titelsong.

Erkend door ‘Tweedehands Jeugd’
Ik kreeg erkenning in de ‘Cocktail’-films voor het nummer ‘Second Hand Jawani’. Ik zong dit lied voor Saif, Deepika en Diana Penty. Hierna kreeg ik de kans om Akshay Kumar’s titelsong “Blue” te zingen, maar Shahid Kapoor en Prabhudeva’s “Dancing Dance” brachten me veel bekendheid. ‘Yariya’ gaf me de kans om vandaag ‘Super Blue’, ‘Blue Water Water and Day’ en ‘Sani Sani’ te zingen. Ik ben zo blij als al deze nummers worden gespeeld op bruiloften en feesten en geen prijsuitreiking is compleet zonder hen. Honey Singh heeft echt genoten van ‘Sani Sani’.

Schaduw ‘London Thumkada’ in ‘Queen’
Voor Kangana, toen ik het nummer “London Thumkada” van “Queen” zong, genoot ik ervan om het te zingen. Ik wist toen dat dit nummer cool genoeg zou zijn. Zie je, het nummer was nog steeds een enorme hit, en de film was ook een hit.

De zingende zus is geen rivaliteit
Mijn inspiratie is mijn Sonu Didi (zanger Sonu Kakkar). Hij is ook zanger. Ik ben opgegroeid met het kijken naar ze zingen. Ik denk dat ik Lucky ben omdat ik hem leuk vind. Mensen vragen vaak of er ooit een voedingsconcurrentie tussen ons is geweest, dan heb ik maar één antwoord, nee. Noch was het noch zou het zijn geweest.

Shahrukh zei dank je wel
Ik was een fan van Shahrukh toen ik ‘Dilwale Dulhania Le Jayenge’ voor het eerst zag. Hij is echt een superster. Ik heb met mijn broer een video gemaakt van een nummer op SRK en deze geüpload naar YouTube. Op dat moment was mijn verbazing nergens toen hij in twee dagen meer dan tweeduizend lakh ontving en Shahrukh me bedankte en me goed loofde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *