Home

Peyton List speelt hoofdrol in Teen Supernatural Romance B-Loved Greenlit voor HBO Max

HBO Max kondigde vandaag groen licht aan voor het live-action tweedelige speciale evenement, B-Loved (werktitel), van Endeavour Content en Wonder Worldwide, met in de hoofdrol Peyton List (Cobra Kai) als Bea, een vrijgevochten tienergeest die een speciale vriendschap met de nieuwe jongen in de stad, Cole, wiens huis ze al meer dan 100 jaar bewoont. Met behulp van een magische ring waarmee Cole Bea kan zien, zullen ze de betekenis van het leven herontdekken, maar ook het belang van loslaten. De spookachtige romance geschreven door Cesar Vitale, winnaar van de Black List Nicholl Fellowship, wordt geregisseerd door Emily Ting (Tall Girl 2) en zal op tijd voor Valentijnsdag 2023 in première gaan op HBO Max.

“Peyton List en Emily Ting zijn het droomduo voor deze special. Ze voegen allebei humor, durf en menselijkheid toe aan de tienerervaring”, zegt Amy Friedman, hoofd programmering voor kinderen en gezinnen, Warner Bros. “Samenwerken met Tamara Rothenberg en Endeavour Content, samen met Wonder Worldwide, creëert de perfecte kans voor ons om een ​​meer inclusief meisjespubliek aan te spreken en te dienen.”

“Ik heb veel geweldige personages gespeeld en ben in de loop der jaren echt met hen meegegroeid”, zegt Peyton List. “Ik kijk er naar uit om een ​​slimme spookmeisje uit de jaren twintig toe te voegen. Ook al komt ze uit een andere eeuw, ik denk dat het gevoel van je eerste verliefdheid de tijd overstijgt, en ik hoop dat het verhaal van Cole en Bea vandaag resoneert.”

“De ongelooflijk getalenteerde Peyton List en Emily Ting brengen dit romantische, emotionele verhaal op zoveel krachtige en inclusieve manieren tot leven”, zegt Tamara Rothenberg, SVP, familie en jongvolwassene, Endeavour Content. “We zijn verheugd om samen te werken met Amy Friedman en het fantastische HBO Max-team, wiens passie, enthousiasme en gedeelde toewijding aan onze visie bevestigden dat dit het juiste huis was voor B-Loved. Samen met Mark Burton en onze Wonder Worldwide-partners kunnen we niet wachten tot gezinnen samen kunnen genieten van dit innovatieve en opbeurende speciale evenement.”

“Naast het ontwikkelen van dit gecharmeerde scenario met de getalenteerde Cesar Vitale, zijn we verheugd dat Peyton List, samen met onze ongelooflijke regisseur Emily Ting, dit magische speciale evenement tot leven zal brengen”, aldus Mark Burton CEO, Wonder Worldwide. “De afstemming van Amy Friedman en haar attente, betrokken en toegewijde teams op onze visie, maakte duidelijk dat HBO Max het enige huis was voor B-Loved! Samen met Tamara Rothenberg en onze goede vrienden en partners bij Endeavour Content zijn we enthousiast voor gezinnen om samen te genieten van deze Valentijnsdagtraktatie!”

In B-Loved is Bea een avontuurlijke, grappige, nieuwsgierige tiener die toevallig ook een gastheer is uit de jaren twintig die gevangen zit in het heden. Hoewel ze soms in precaire situaties terechtkomt, houdt ze ervan om onbekende plaatsen te verkennen. Bea geeft hartstochtelijk haar hart aan de dingen waar ze van houdt, en met de hulp van nieuwe vriend Cole begint ze de wereld opnieuw te ervaren.

HBO Max aanbod belooft een bibliotheek met ruig, veelgeprezen entertainment, van klassiekers als The Sopranos tot nieuwe, dramatische hits zoals Succession. En met twee HBO Max-prijspunten om uit te kiezen, kunt u kiezen tussen Ad-Free of With Ads, afhankelijk van uw behoeften. Hoe dan ook, je krijgt precies dezelfde eersteklas inhoud: alle 13.000 uur ervan.

HBO Max-prijs: ga rechtstreeks naar HBO Max om u aan te melden voor een van zijn plannen

Leave a Reply

Your email address will not be published.