Home

Hoe hoog moet je hangende lampen in Tiffany -stijl ophangen?

Hangende lampen in Tiffany -stijl zijn een prachtig en uniek accessoire dat aan de meeste decors kan worden toegevoegd. Deze felgekleurde, grillige stijl heeft de tand des tijds doorstaan. Hangende lampen zijn een steunpilaar geworden omdat ze veelzijdig zijn. U kunt ze gebruiken in situaties waarin u geen vloer of tafelkap kunt gebruiken. De vraag die veel mensen hebben bij het werken met lampen in Tiffany -stijl die hangen, zijn echter een kwestie van wat de hoogtevereisten kunnen zijn.

Je hebt waarschijnlijk Tiffany -stijl hangende lampen in je favoriete restaurant gezien. Dit komt omdat de lampenkap zelf zorgt voor een meer ontspannend, kalmerend effect vanwege de semi-translucentie van het veelkleurige glas. Ze zijn ook vrij eenvoudig om aan bijna elke vorm van inrichting te binden en passen goed bij veel verschillende thema’s. Het gebruik van een thuis is ook eenvoudig en kan een vleugje flair en creativiteit toevoegen aan het uiterlijk van uw kamer.

Hangende lampen zijn opgehangen uit het midden van een gebied. Als u bijvoorbeeld een lamp installeert die boven een keukeneiland hangt, zou deze zich op het plafond bevinden, gecentreerd door de metingen van het tafelblad van het eiland, hieronder. Het bepalen van de juiste hoogte voor het hangen van lampen is ook vrij eenvoudig. Elke hangende lamp moet ongeveer 28-34 inch boven het oppervlak eronder worden opgehangen, wanneer ze boven een tafel, aanrecht of eiland hangen. Zorg er vanaf de basis van de lampenkap naar de tafel voor dat de afstand in die meting is.

Dat is echter gewoon een vuistregel. Andere factoren die kunnen beïnvloeden hoe hoog om een ​​lamp op te hangen, zullen afhangen van de grootte van de lamp versus de grootte van de tafel. Werken met vierkante tafels, is het gemakkelijk om de lamp te centreren, de afstand te meten en uw lamp op de juiste manier op te hangen. Maar met dingen als een rechthoekige tafel waar je meer dan één lamp of een kleinere tafel nodig zou hebben- zou je kunnen overwegen om de lamp iets lager op te hangen. Dit creëert een meer kalmerend effect, maar alleen wanneer de helderheid van de lamp niet aanmatigend is. Voor eettafels kunnen lampen hoger worden geplaatst, maar niet zo hoog om een ​​ongemakkelijk effect op de ruimte te creëren.

Met hangende lampen in Tiffany -stijl, is het soms het beste om een ​​stap terug te doen. Laat iemand bij u de lamp op de verschillende hoogten vasthouden die u overweegt. Ga door de kamer alsof je het gewoon binnenkomt en let op welke hoogte er het beste uitziet voor je ruimte. Die perceptie stelt je in staat om de lamp op een afstand op te hangen die er het beste uitziet voor de kamer en de meubels. Als je niet het gevoel hebt dat je een goed idee hebt over hoe hoog om de lamp op te hangen, heb je die andere persoon degene die de kamer binnenkomt om naar de verschillende hoogten te kijken. Hoewel er algemene richtlijnen zijn voor hangende lampen in Tiffany -stijl, is dit meestal de beste manier om de hoogte te bepalen. Aarzel niet om Hanglamp kopen die perfect voor u zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *