Home

Helmen – De patronen en het gebruik van de verschillende stijlhelmen

Nieuwe regelingen van banken en andere bedrijven hebben veel eenvoudiger toegang tot onze passies en de enige passie die in de jeugd gebruikelijk is, is de fietsriding. Als zodanig is het aantal fietsen in het land enorm toegenomen. Verhoogd verkeer betekent een verhoogd aantal risico’s van ongevallen op wegen. Sommige echt verantwoordelijke burgers gebruiken altijd een helm voor hun bescherming, maar de afgelopen jaren is het gebruik van motorhelmen verplicht gemaakt. Als gevolg hiervan beslissen mensen op welke helm te dragen en welke niet. Deze verwarring is heel gebruikelijk en heeft alleen de juiste gids nodig voor hetzelfde. Type helm hangt af van uw rijervaring zoals amateur, professioneel of beginner. In elk geval is een helm een ​​voorwaarde voor een veilig rijden.

De twee soorten beschikbare helmen zijn ‘volledige gezichtshelmen’ en ‘systeem helm‘. Voor een beginner of een beginner heeft een veiligere helm, d.w.z. een volledige gezichtshelm, vergezeld van ISI -markering heeft de voorkeur. Een volledige gezichtshelm bedekt je hoofd naar de kin. Er is een balk vast aan de kin die beweegbaar is voor het gemak van de rijder, maar de enige naad in deze helmen is dat je ze moet meenemen voor iets of voor drinkwater. Deze nadelen kunnen worden ondermijnd, want zij zullen vertrouwen bieden om uw rijvaardigheden uit te blinken met een gewestelde veiligheid.

Vervolgens zijn de professionele of ervaren renners die de snelheid nodig hebben en ook een helm moeten dragen. Het risico op ongevallen neemt toe met het tempo. Volledige gezichtshelmen zijn zwaar, maar veel veiliger. Eigenlijk is er geen significant verschil tussen volledig gezicht en modulaire helmen. Het is alleen dat de modulaire helmen minder zwaar zijn en niet hoeven te worden verwijderd bij het drinken van water, enz. En hoeft alleen maar het gezichtsmasker omhoog te trekken. Vanuit veiligheidsoogpunt voor de snelle renners zijn volledige gezichtshelmen meer raadzaam. Naast de bescherming van het hoofd, worden stof en luchtstoot ook afgewend van het binnenkomen van de ogen met behulp van het gezichtsmasker vooraan. Linder het aantal afleidingen, minder is het risico op ongeluk.

De amateurrijders rijden voor de lol en met een snelheid met een laag risico een volwaardige keuze van helmen. Helmen zijn er in verschillende maten en optredens. Stijlvolle helmen, hoewel minder, maar hebben wel een veiligheidsfactor en hebben de voorkeur door de kalme renners. Ze zijn allemaal misschien niet ISI -gecertificeerd, maar zijn ideaal om ontspannen te reizen.

Ondanks het belang en de noodzaak om een ​​helm te dragen, zien velen het gebruik ervan nog steeds over het hoofd. Het wordt nog steeds on -cool gevoeld om een ​​helm te dragen, praktisch praten. Laat me je een echt voorbeeld geven van het belang van een helm genoeg overtuigend naar mijn mening. Ik, ikzelf, haatte het om een ​​helm te dragen, totdat ik een verpletterende ongeluk ontmoette. Het was een gebruikelijke dag en ik ging rondhangen met vrienden en voor ons zijn fietsen belangrijk voor hang outs. Terwijl we verder gingen naar de bestemming, versnelden we op een weg zonder hobbels. Die dat wist dat alleen vanwege de verspreide zanddeeltjes, mijn fiets van de weg zou gooien. Ik werd op de weg geschoven met zo enorme stuwkracht dat er nauwelijks een lichaamsdeel was zonder blauwe plekken, maar mijn hoofd had het slechtste wrak van dit alles. Dokter stelde zelfs een CT-scan voor voor hoofd en röntgenfoto voor één schouder. Ik kreeg uitstulpingen op mijn wangen en zag eruit als een zwarte maan voor meer dan een week en dit zou allemaal niet gebeuren als ik een helm had gedragen, of het nu volledig gezicht of modulair was. Wat erger dan dit zou een man kunnen laten beseffen hoe belangrijk een helm is? Ik draag het sindsdien regelmatig en hopelijk doen jullie allemaal hetzelfde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.