Uncategorized

Diamond Painting tips voor reizen en de beste manier om het weer te geven.

Als u op reis gaat, is uw diamond painting het laatste waar u zich zorgen over wilt maken. Als u echter een probleem heeft met uw diamond painting, kan het moeilijk zijn om van uw vrije tijd te genieten. Hier zijn een paar tips om u te helpen het probleem onder ogen te zien en te beginnen met reizen.

Nu, ik zou geen echte diamond painting pleitbezorger en supporter zijn als ik deze tips en trucs voor diamond painting reizen niet zou delen met mijn mede diamond painting liefhebbers… Dus niets gaat hier.

Puzzeldrager voor diamond painting canvas:

Puzzeldragers zijn levensreddend! De drager helpt je canvas strak opgerold te houden en beschermt het tegen eventuele schade tijdens je reizen. Er zijn veel verschillende soorten puzzeldragers, maar ik raad een drager met een opblaasbare buis aan. Je moet je canvas ook oprollen met de diamanten naar buiten gericht om kreuken te voorkomen. Als je een doe-het-zelver bent zoals ik, kun je zelfs je eigen puzzeldrager maken met wat vilt, een zwembadnoedel en wat elastiekjes.

Een kunstportfolio winkel:

Als je de diamond painting niet graag oprolt in een puzzeldrager of poolnoedel, dan kun je een kunstportfoliokoffer overwegen. Deze tassen zijn geweldig omdat ze lichtgewicht en waterbestendig zijn, zodat u weet dat uw diamond painting veilig is op uw reizen.

Gebruik morsbestendige flessen voor uw diamanten:

De normale, alledaagse diamond painting opbergdoosjes die u thuis gebruikt, zijn geweldig voor thuisgebruik, maar niet zozeer voor op reis. U wilt iets veiligers, zoals een “morsbestendige” injectieflacon met doppen die stevig worden vastgeschroefd en nergens heen gaan. Je hebt ook een duurzame koffer nodig om deze flacons te dragen met een ritssluiting en schuimrubberen inzetstukken om alles op slot en veilig te houden.

Pak een kleinere in diamond painting set:

Deze tip lijkt voor de hand liggend, maar reizen met een kleinere kit is zeker een stuk beter beheersbaar. Ik raad niet aan om de grootste diamond painting set die je bezit in te pakken, maar hey, jouw keuze, en natuurlijk hangt het af van hoe lang je weg bent!

Geniet van je reis! Diamond Painting kan op je wachten:

Diamond Painting kan zo verslavend en zo’n geweldige tijd zijn, maar vergeet niet te genieten van andere activiteiten en avonturen terwijl je op reis bent. Je weet nooit wie je zult ontmoeten, wat je zult zien, of welke nieuwe hobby’s je in het proces kunt oppikken! Je diamond paintings zullen er nog steeds zijn als je terugkomt en er zullen altijd meer nieuwe ontwerpen zijn om te voltooien!

Ben je klaar met je diamond painting; Dit zijn de beste manieren om het weer te geven:

PROFICIAT! Je hebt je diamond painting officieel voltooid na lange uren en veel toewijding. Nu u er helemaal klaar voor bent, is er één zeer belangrijke vraag die u uzelf moet stellen:

“HOE WIL IK MIJN MEESTERWERK TONEN?”

Na al dat harde werk moet je het laten zien! Mensen zouden je diamond painting vaardigheden moeten kunnen waarderen.

Wees gerust, er zijn een heleboel verschillende opties voor alle budgetten en creatieve vaardigheden als het gaat om hoe u uw diamond painting wilt laten zien.

Plak je diamond painting op een blanco canvas met lijm:

Dit is een geweldige, zeer gemakkelijke optie die ook relatief goedkoop is. Het enige dat u hoeft te doen, is een voorgerekt canvas kopen bij uw favoriete handwerkwinkel of online website. Vervolgens lijm je je afgewerkte canvas erop. Deze optie is zo eenvoudig en haalt alle moeilijkheden uit de vergelijking. U hoeft niet uit te rekken of te nieten!

Gebruik een spuitlijm op de achterkant van het schilderij en ook op het blanco canvas om ervoor te zorgen dat het blijft zitten. Zodra de lijm plakkerig aanvoelt, ga je gang en plaats je je schilderij op het canvas. Zorg ervoor dat u het gladstrijkt en eventuele rimpels of luchtbellen verwijdert terwijl u bezig bent. Als je klaar bent, laat je het 24 uur zitten en drogen. Na 24 uur is je meesterwerk klaar om op te hangen!

Aanbeveling: om de juiste pasvorm voor uw schilderij te vinden, meet u het canvas nadat u de randen al hebt gesneden. Als je een grote rand wilt, moet je een canvas kopen dat zo dicht mogelijk bij de gemeten maat ligt.

Breng brancards aan op je voltooide diamond painting canvas:

Als je meer een doe-het-zelver bent, is deze optie misschien iets voor jou. Het is een beetje uitdagender, maar ook relatief goedkoop. Hiervoor heb je een set brancards nodig. De brancards worden geleverd met gedetailleerde instructies en resulteren in een prachtig display.

Aanbeveling: koop een maat die ongeveer 5-centimeter korter is dan het canvas, zodat je wat ruimte hebt om in te pakken. Dit zorgt voor een geweldige gewikkelde diamanten rand rond de randen.

Monteer je diamond painting op een Foam Board:

Deze techniek vereist een beetje meten en snijden. Je hebt ook een foamboard nodig dat je online of bij je plaatselijke ambachts- of bouwmarkt kunt kopen.

De sleutel tot het maken van een plat schilderij zonder randen is om stanley-snijders te gebruiken om het foamboard op de gewenste maat te snijden (dezelfde maat als je canvas minus de rand). Lijm vervolgens eenvoudig je schilderij op het schuim zodat het gecentreerd is en alleen de randen aan de zijkanten hangen.

De volgende en laatste stap is om de randen over de achterkant van de foamboard te vouwen en stevig vast te lijmen. Zorg ervoor dat het canvas strak tegen de foamboard zit.

Aanbeveling: Knip een rand voor je schilderij uit het eiken label voordat je het op je foamboard monteert voor een creatievere ingelijste look.

Presenteer uw diamond painting op Posterlijst:

Als doe-het-zelf gewoon niet jouw ding is, is deze optie iets voor jou. Haal een posterlijst op bij een plaatselijke ambachts- of hobbywinkel. Je kunt grote posterbordframes vinden bij Target en Walmart. Het enige wat je hoeft te doen is de lijst te openen en je diamond painting achter het plastic te plaatsen.

Zorg ervoor dat u het inzetstuk omdraait en achter uw schilderij plaatst voordat u het terugplaatst, zodat zichtbare randen een effen kleur hebben. Zet de achterkant erop en je bent klaar om op te hangen!

Kleurrijke lijsten voor diamond painting:

Bij kringloopwinkels en antiekwinkels vind je mooie, tweedehandse lijsten voor elk format diamond painting en die zijn meestal best uniek! Dit is zo’n eenvoudige, mooie manier om te pronken met je diamond painting.

Uw diamond painting professioneel inlijsten:

Deze optie is verreweg de gemakkelijkste omdat je niets anders hoeft te doen dan naar de profs te gaan! Helaas kost het je wat. U kunt uw frame en mat kiezen uit verschillende kleuren en houtdessins. Er zijn veel grotere ambachtelijke winkels die deze service aanbieden.

Traditionele lijsten voor diamond painting:

Met een standaard fotolijst kun je nooit fout gaan. Als het om kwaliteit en prijs gaat, is er voor elk budget en elke persoonlijkheid iets te vinden.

Aanbeveling: Koop een lijst die het dichtst bij het formaat van uw schilderij ligt. Snijd de mat eenvoudig met een mes en liniaal. Zorg ervoor dat u recht snijdt! Meet op drie plaatsen (uiteinden en midden) en markeer voordat u gaat snijden.

Andere tips en trucs:

Hoewel al onze suggesties een kamerbrede lijst voor uw schilderij bieden, kunt u ervoor kiezen om elke lege ruimte aan de boven-, zijkanten of onderkant op te vullen met kleine foto’s die relevant zijn voor uw schilderij.

Je kunt alle opties, met name de “DIY” opties, omzetten naar hangende frames door een lint of touw aan het frame te bevestigen.

Welke optie je ook kiest, inclusief (en vooral) in de winkel gekochte lijsten, lijm het schilderij ALTIJD op de achterkant van de lijst om wegglijden te voorkomen. Diamond Paintings zijn extreem zwaar en zullen na een tijdje in de lijst gaan vallen als je dat niet doet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.