Uncategorized

Bespaar geld op bierprijzen door zelf te brouwen

Hoe klinkt $ 0,40 cent per fles uitstekend zelfgebrouwen bier voor jou in de oren? Met een gemiddelde bierprijs van meer dan $ 1 per fles, is het brouwen van je eigen bier goedkoop en kan het je veel geld besparen. Je moet slim zijn in deze tijd van financiële crisis en als je het leuk vindt om dingen zelf te maken, dan zal de bierprijs van je eigen product je verbazen. Je doet iets wat je leuk vindt, je bespaart wat geld en je hebt een geweldige partij bier om van te genieten, wat wil je nog meer?
Bierprijzen zijn niet afhankelijk van het bierbrouw pakket. Om een ​​grote hoeveelheid bier (zes gallons) te brouwen en een goede prijs voor je bier te betalen, kun je beter een goede bierbrouwset kopen. Dit is je grootste investering en kost je ongeveer $ 100,- tot $ 120,- inclusief de ingrediënten voor je eerste batch. Maar deze investering zal u geld opleveren voordat u het weet.
De bierkosten van je eigen huisgemaakte bier zijn afhankelijk van de ingrediënten die je voor de volgende batches gaat gebruiken. Je kunt naar je plaatselijke thuisbrouwwinkel gaan en alles apart kopen, maar je kunt ook zogenaamde bierkitpakketten kopen. Dit soort pakketten bevatten alles wat je nodig hebt om een ​​nieuwe batch bier te maken en ze zijn verkrijgbaar in veel van je favoriete smaken. De prijs van deze bierkitpakketten voor 6 gallons ligt tussen $ 25 en $ 30. Uw kosten per fles bedragen ongeveer $ 0,40 inclusief afschrijvingskosten voor de kit.
In 2000 was de prijs van hop ongeveer 2 dollar per pond, in 2007 was de prijs extreem en liep op tot 26 dollar per pond, dit kwam door een slecht groeiseizoen. Dus als u uw eigen hop in uw omgeving kunt kweken, raden wij u aan dat te doen. Hierdoor varieert de prijs van bier ook door de jaren heen en dat geldt ook voor je eigen bier. Maar toch is in al die jaren het brouwen van je eigen bier goedkoper geweest dan het kopen. Hoewel het je misschien maar een klein beetje geld kan besparen.
Natuurlijk moet je veel meer bier maken om je bierbrouwapparatuur van meer dan $ 300,- te betalen dan wanneer je een kit koopt vanaf ongeveer $ 100,- maar de prijzen van apparatuur zijn in de loop der jaren niet veel gestegen, dit betekent dat de investeringskosten zijn redelijk constant gebleven. U kunt dus het beste de investering zo laag mogelijk houden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *